Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piros leves

Piros leves
Piros leves
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régebben ettem ezekből az alapanyagokból készített levest. Nekem ilyet sikerült reprodukálnom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, és a kisebbik lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A lábosban a vajon megpároljuk, fűszerezzük. Mielőtt odakapna, felöntjük vízzel, hogy kb. két ujjnyi magasan ellepje.
  3. Ha megpuhult a zöldség, beleöntjük az előzőleg kevés vízzel elkevert keményítőt, amibe a tejfölt is elkevertük.
  4. Levesgyönggyel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 395
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Petruska

Mióta szakács: 2011.10.30.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

répa-cékla leves, céklaleves, répaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

263
cékla 1 db
sárgarépa 1 nagy db
vaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
borsikafű 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
tejföl 2 ek
étkezési keményítő 2 evőkanál
víz 1 l