Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piszkos rizs

Piszkos rizs
Piszkos rizs
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A májtól lesz piszkos kinézete a rizsnek, ezért adták neki ezt a nevet. A majoránnát meg a piros paprikát én tettem hozzá, az eredeti receptben az nem szerepel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbász bőrét húzzuk le, a májat vágjuk apróra, és egy magas falú nagy serpenyőben pirítsuk meg. Adjuk hozzá az apró kockára vágott zöldségeket, ízesítsük frissen őrölt borssal meg a majorannával. Fedő alatt pároljuk puhára.
  2. Amikor kész, sózzuk, elkeverjük a felaprított petrezselyemmel.
  3. A rizst megfőzzük a sós vízben, végül összeforgatjuk a húsos-zöldséges raguval.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 069
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

rizses hús, májas rizs, zöldséges húsos rizs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

497
sütnivaló kolbász 50 dkg
csirkemáj 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
halványító zeller 2 közepes szár
zöld kaliforniai paprika 1 db
fekete bors 0.5 teáskanál
majoranna 0.5 teáskanál
petrezselyem 1 csokor
0.5 teáskanál
rizs 20 dkg
víz 5 dl
1 teáskanál