Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pisztráng paradicsomos ágyban

Pisztráng paradicsomos ágyban
Pisztráng paradicsomos ágyban
60 perc / előkészület: 35 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy kissé mediterrán elkészítése a pisztrángnak, ami nagyon nem jellemző erre a vidékre, de így is nagyon finom eredményt kapunk.

A pisztráng a Salmonidae család Salmoninae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

A paradicsomos, halas ételek rajongóinak ajánlom.
Köret nem szükséges hozzá, mert elég sok zöldséget tartalmaz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk. Egy téglalap alakú tepsibe olajat öntünk, és belehelyezzük a halat.
  2. A hal köré szálára vágott vöröshagymát, burgonyát, olívabogyókat, kapribogyókat teszünk, majd az egészre rátöltjük a paradicsomot.
  3. A tepsit sütőbe helyezzük, és 20 percig 180 fokon sütjük. Ráöntjük a bort, és még 5 percig 150 fokon a sütőben tartjuk.

  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 640
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Boti

Mióta szakács: 2010.03.08.
24 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos pisztráng, pisztráng paradicsomágyon, mediterrán pisztráng

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

969
pisztráng 25 dkg
olívaolaj 50 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes fej
olajbogyó 10 db
burgonya 2 db
kapribogyó 1 ek
paradicsom 20 dkg
fehérbor 1 dl