Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pisztráng vajjal és zsályával

Pisztráng vajjal és zsályával
Pisztráng vajjal és zsályával
19 perc / előkészület: 5 perc sütés: 14 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kevés ennél egyszerűbb és ízletesebb elkészítési módja van a pisztrángnak. Mivel nem sok hozzávalóból áll az étel, itt különösen fontos, hogy minél jobb minőségű alapanyagokat használjunk. Megéri a befektetést.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha szükséges, a pisztrángokról kaparjuk le egy éles késsel az apró pikkelyeket, ezután mossuk meg, majd töröljük papírtörlővel szárazra.
  2. Sózzuk, borsozzuk kívül-belül, és az egyik ág zsályát dugjuk a halak hasába.
  3. Egy serpenyőben olvasszunk vajat, helyezzük bele a pisztrángokat, és a maradék zsálya leveleket, közepes lángon süssük aranybarnára (kb. oldalanként 6-7 perc).
  4. Tálaljuk forrón, a sütés során megmaradt vajjal meglocsolva.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 31 813
elküldve: 3
receptkönyvben: 129
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

dnbsoldiers

Mióta szakács: 2013.01.27.
26 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vajban sült pisztráng, fűszeres pisztráng, zsályás pisztráng

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

445
pisztráng 60 dkg
zsálya 2 db
vaj 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint