Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pisztráng zöldséggel

Pisztráng zöldséggel
Pisztráng zöldséggel
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha többet készítünk, akkor a halat lehet egyszerre a sütűben is sütni. Egy kicsit könnyebb a dolgom, mert már legtöbbször csak ketten ülünk az asztalhoz.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A konyhakész pisztrángot kívül-belül meglocsoljuk a citromlével.
  2. Sózzuk, borsozzuk vagy halfűszer-keverékkel bedörzsöljük.
  3. A fokhagymákat a hal belsejébe tesszük, picit félrerakjuk.
  4. Egy serpenyőben olajat melegítünk, és a zöldségeket pár percig sütjük, majd kis vizet öntünk alá. Sózzuk, borsozzuk és fedő alatt pároljuk.
  5. Egy másik serpenyőben kevés olajat és pici vajat melegítünk, és megsütjük benne a halat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 959
elküldve: 3
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hoprik ferencné

Mióta szakács: 2011.03.31.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges sült hal, pisztráng párolt zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

580
pisztráng 25 dkg
fokhagyma 3 gerezd
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
hal fűszerkeverék 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
vaj 1 ek
zöldségkeverék 15 dkg