Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pizzarúd

Pizzarúd
Pizzarúd
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van az úgy néha, hogy rettentő gyorsan össze kellene dobni, valami menő kis snack-falatokat, de nem akar az ember sokat pepecselni az egésszel. Nos, ilyen alkalmakkor a legjobb a következő recept, amihez igazából 3 alapanyag kell, de mégis egy csodálatos snack kerekedik belőle a végére! Próbáljátok ki!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pizzatésztát felosztjuk 8 db részre, nagyjából 10x15 cm téglalapokra.
  2. Ezekre a téglalapokra pakoljuk először a kolbászt, majd a mozzarella rudacskákat.
  3. Szépen betekerjük őket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
  4. Az olívaolajat összekeverjük a szárított oregánóval, és egy ecset segítségével szépen körbekenegetjük a nyers pizzarudakat.
  5. Mehet is az egész a 220°C-ra előmelegített sütőbe, 10 percre!
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 15 135
elküldve: 3
receptkönyvben: 229
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: 1

szakács

Tamas

Mióta szakács: 2016.03.21.
36 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: pizza
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
konyha: olasz
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

mini calzone, töltött pizza

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bertalucia
Bertalucia Fri, 2016-04-29 09:59

Szia!
Nagyon tetszik a recepted!
Nekem nem egyértelmű, hogy a pizza tészta amit írsz egy általad összeállított alap, vagy üzletben vásárolható félkész tészta, esetleg egy elősütött pizzalap.

Üdv: Beralucia

596
pizzatészta 40 dkg
kolbász 70 g
mozzarella 160 g
oregánó 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek