Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pizzás fusilli a sütőből

Pizzás fusilli a sütőből
Pizzás fusilli a sütőből
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régebben a barátnőm kínált meg ilyen finomra sült tésztával..... már akkor is nagyon ízlett. Azóta én is rendszeresen készítem.... akkor még jobb az íze, ha sok szósz kerül rá!! :-))

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Én nem vásárolok pizzaszószt,hanem ezt készítem hozzá: Pizzaszósz házilag Iluska konyhájából

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük. A pizzaszószt elkészítjük, vagy vásárolunk készen hozzá. A főtt tésztát összekeverjük a vékony csíkokra szeletelt szalonnával és a szósszal.
  2. Zsírozott, zsemlemorzsával hintett formába öntjük. Tetejét megpakoljuk a reszelt sajttal. 200 fokra előmelegített sütőben legalább 25 percig sütjük. A sajt legyen pirult a tetején.
  3. Ha kész, lapos nagy szedőkanállal egy-egy kockát levágva tálaljuk. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 35 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 079
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
749 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tészta szósszal, császárszalonnás tészta, paradicsomos tészta, sült tészta, sajtos pizzás tészta

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

777
fusilli tészta 35 dkg
pizzaszósz 7 ek
császárszalonna 10 dkg
füstölt sajt 15 dkg
sertészsír 0.5 dkg
zsemlemorzsa 1 teáskanál