Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Poharas csokis gesztenyekrém

Poharas csokis gesztenyekrém
Poharas csokis gesztenyekrém
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit feldobva a klasszikus gesztenyepüré-ízvilág.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgákat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, és gőz fölött sűrű krémmé főzzük. (Ha túl sűrű lesz a végén, pici tejjel lehet higítani.)
  2. A csokit felolvasztjuk, és miután a krém kihűlt, belekeverjük a csokit és a gesztenyemasszát is.
  3. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd a gesztenyés krémmel kezdve egy pohárba felváltva rétegezzük a masszát és a tejszínt.
  4. Tejszínnel zárjuk, és megszórjuk fahéjjal vagy kakaóporral.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 842
elküldve: 6
receptkönyvben: 396
elkészítve: 8/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Laura36

Mióta szakács: 2011.01.14.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes gesztenyekrém csokoládéval, gesztenyés-csokis poharas desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

554
gesztenyemassza 20 dkg
tojássárgája 4 db
porcukor 7 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
étcsokoládé 7 dkg
habtejszín 3 dl
porcukor 1 ek
fahéj 1 kávéskanál