Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagymaleves csirkehússal

Póréhagymaleves csirkehússal
Póréhagymaleves csirkehússal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha többre vágyunk egy üres levesnél, tartalmassá tehetjük egy kis csirkehússal.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A levesgyöngy helyett a pirított kenyér vagy zsemlekocka is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst apró kockára vágjuk, majd a karikára vágott póréhagymával és az áttört fokhagymával együtt a vajon megpároljuk.
  2. Ezután felöntjük 2 l vízzel, megszórjuk ételízesítővel, sózzuk, borsozzuk.
  3. Ha felforrt, a keményítős tejszínnel behabarjuk.
  4. Beleszórjuk a kurkumát és a szárított petrezselymet, elkeverjük, és kis ideig pihentetjük.
  5. Reszelt sajttal és levesgyönggyel tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 407
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

póréhagymaleves, tejszínes póréhagymaleves, csirkehúsos póréhagymaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

453
csirkemell filé 40 dkg
póréhagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 1 teáskanál
ételízesítő 1 ek
kurkuma 1 késhegynyi
vaj 5 dkg
főzőtejszín 1 dl
étkezési keményítő 1 evőkanál
trappista sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 l
levesgyöngy 10 dkg