Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagymás édesburgonya-krémleves

Póréhagymás édesburgonya-krémleves
Póréhagymás édesburgonya-krémleves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta kiszerettem volna próbálni leves formában az édesburgonyát, és nem okozott csalódást.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockákra vágjuk a krumplit és a hagymát.
  2. Felöntjük vízzel, ízesítjük, és kb.20 percig főzzük.
  3. Turmixoljuk össze egy kicsit, nem baj, ha darabos marad.
  4. Mehet vissza a tűzre, öntsük fel a tejszínnel, és forraljuk össze.
  5. Tálaláskor díszítsük póréhagymával, meg pár csepp tejszínnel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 14 787
elküldve: 4
receptkönyvben: 264
elkészítve: 17/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémleves édesburgonyából, tejszínes édesburgonya leves

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

211
édesburgonya 5 db
póréhagyma 0.5 közepes db
0 ízlés szerint
bors 1 csipet
ételízesítő 0 ízlés szerint
főzőtejszín 2 dl
babérlevél 1 db
curry por 1 teáskanál
víz 5 dl