Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagymás krumplikrémleves 2.

Póréhagymás krumplikrémleves 2.
Póréhagymás krumplikrémleves 2.
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Múltkor kipróbáltam az édesburgonya krémlevest, és most hagyományos burgonyából is ki szerettem volna próbálni. Kicsit módosítottam, a gyömbér helyett petrezselymet, a hagymacsipsz helyett szalonnacsipszet adtam hozzá. Ez is bevált :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, és feldaraboljuk.
  2. A hagymát felaprítjuk, és a vajon megpároljuk. (Ügyeljünk, hogy a hagyma ne süljön, csak párolódjon.)
  3. Ha már üveges, beledobjuk a feldarabolt burgonyát, és felöntjük a húslevessel. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Amikor a zöldségek puhára főttek, összeturmixoljuk a levest.
  5. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel.
  6. Végüll a bacon szalonnát grillrácson megsütjük, és feltétkent a leveshez kínáljuk.
 

    statisztika

    beküldve:
    tegnapi nézettség: 0
    össznézettség: 6 258
    elküldve: 0
    receptkönyvben: 42
    elkészítve: 2/3
    Facebookon megjelent: -

    szakács

    Panyitimi

    Mióta szakács: 2008.12.04.
    19 recept

    receptjellemzők

    konyha: magyar
    fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
    kalória: alacsony
    szezon: bármikor
    diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
    nehézség: könnyű
    kategória: levesek
    elkészítési idő: 15-30 perc
    mikor: ebéd, vacsora
    adag: 4 főre
    fogás: leves

    egyéb elnevezések

    póréhagymás burgonyakrémleves, krumplikrémleves póréhagymával, burgonyakrémleves póréhagymával

    Hozzászólások

    A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

    Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

    256
    póréhagyma 2 db
    burgonya 5 közepes db
    vaj 1 ek
    0 ízlés szerint
    bors 0 ízlés szerint
    csirke alaplé 1.5 l
    bacon 6 szelet
    petrezselyem 0 ízlés szerint