Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagymás saláta

Póréhagymás saláta
Póréhagymás saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű, és mennyei finom reggeli vagy vacsora. Most a kukorica kimaradt belőle, de azzal is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A füstölt húsos szalonnát felkockázzuk, pici olajon megpirítjuk. Hagyjuk kicsit hűlni.
  2. A majonézt, mustárt, tejfölt, sót és cukrot összekeverjük.
  3. A póréhagymát, uborkát, sajtot ízlés szerint feldaraboljuk.
  4. Hozzáadjuk a zöldségeket és a sajtot a mártáshoz. Hozzákeverjük a pirított húsos szalonnát. Jól összeforgatjuk és tálalható is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 286
elküldve: 3
receptkönyvben: 189
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Tímejjja

Mióta szakács: 2012.01.14.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes saláta, majonézes pórésaláta, saláta szalonnával és sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

816
póréhagyma 1 közepes db
kígyóuborka 0.5 db
füstölt szalonna 25 dkg
trappista sajt 20 dkg
majonéz 4 ek
mustár 1 ek
tejföl 3 dl
1 tk
cukor 1 teáskanál