Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagymás zöldborsókrémleves

Póréhagymás zöldborsókrémleves
Póréhagymás zöldborsókrémleves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sajtos krutonnal tálaljuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát karikákra vágjuk, majd megfonnyasztjuk a margarinon.
  2. Felengedjük a csontlével, beleszórjuk a borsót, krumplit, szeletelt fokhagymát és a petrezselyemzöldet.
  3. 20 perc főzés után mixeljük, beleöntjük a tejszínt, tejfölt, és ízlés szerint fűszerezzük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 949
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csillagánizs

Mióta szakács: 2012.05.12.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldborsókrémleves póréhagymával, zöldborsókrémleves petrezselyemmel, tejszínes zöldborsókrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

258
póréhagyma 45 g
burgonya 160 g
zöldborsó 200 g
margarin 60 g
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 2.5 teáskanál
csontlé 1.2 l
főzőtejszín 1.5 dl
tejföl 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint