Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréleves hússal és krémsajttal

Póréleves hússal és krémsajttal
Póréleves hússal és krémsajttal
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kaptam egy könyvet. Szakácskönyvet. Nézegettem, és azt gondoltam, hogy végig kelleni a recepteket próbálni. Ezzel a recepttel kezdtem. Talán még a szénhidrátmentes fogyózásomba is belefér. Jönni fog a többi is nemsoká. A sóval vigyázni, én megjártam. Innen van a recept: Dr. Oetker: Főzés lépésről lépésre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A póré külső leveleit eltávolítjuk, a gyökérzetet és a haragos zöld részt levágjuk.
  2. Hosszában kettévágjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük.
  3. A pórét felszeleteljük, így félkarikákat kapunk.
  4. Forró olajon megpirítjuk a  darált húsokat. Borsozzuk. (Sót  én nem ajánlok hozzá, mert a gomba is és a krémsajt is sós.)
  5. Hozzáadjuk a pórét, és rövid ideig együtt pároljuk. Majd felöntjük a levessel, és kb. 15 percig főzzük.
  6. Beletesszük a gombát.
  7. A levesbe keverjük a tejszínes krémsajtot, de már ne főzzük tovább.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 775
elküldve: 0
receptkönyvben: 180
elkészítve: 6/13
Facebookon megjelent: -

szakács

mislenbaba

Mióta szakács: 2010.07.02.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

darált húsos-krémsajtos póréleves gombával, póréhagymaleves darált hússal és krémsajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

561
póréhagyma 3 közepes db
napraforgó olaj 3 ek
darált sertéshús 37.5 dkg
darált marhahús 37.5 dkg
bors 0 ízlés szerint
alaplé 1 l
csiperkegomba 400 g
krémsajt 200 g