Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pórés-borsós csirkeragu

Pórés-borsós csirkeragu
Pórés-borsós csirkeragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt egy régi receptem, amit el akartam készíteni, az alapanyagok megvoltak, de rájöttem, hogy inkább valami ragufélére vágyom, ezért feldobtam egy kicsit az itthon talált dolgokkal. Nagy sikere volt.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott póréhagymát félbe, majd karikákra, a csirkemellet kockákra vágjuk.
  2. Kevés olajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük, majd kevés vizet aláöntve fedő alatt pároljuk.
  3. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a zöldborsót, és tovább pároljuk.
  4. Amikor minden megfőtt, hozzáadjuk a habarást (tejfölt kikeverjük a liszttel), majd forralunk rajta egyet. Sima főtt rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 347
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Macs & Kand Úr

Mióta szakács: 2015.05.31.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

póréhagymás-zöldborsós csirkeragu, tejfölös csirkeragu póréval és borsóval, pórés csirkeragu borsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

600
csirkemell filé 400 g
póréhagyma 250 g
zöldborsó 100 g
tejföl 2 dl
teljes kiőrlésű liszt 1 púpozott ek
napraforgó olaj 2 ek
víz 1.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint