Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Portafogli di Parmigiano

Portafogli di Parmigiano
Portafogli di Parmigiano
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elővettem az "Olasz kulinária" című könyvemet (imádom, nem győzök betelni vele) - és elkezdtem olvasgatni. Milyen érdekes, de azonnal több recept is integetett, hogy őt készítsem el. Mivel elég nehezen mozgok, így egy gyorsabb ebéd mellett döntöttem.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egyik felére egy szelet pármai sonkát fektetünk, és rá parmezánt forgácsolunk. Majd a húst ráhajtjuk a sajtra, és fogvájóval összetűzzük.
  3. Lisztben megforgatjuk, és 2 kanál olvasztott vajon megpirítjuk mindkét oldalát. Mikor már szép piros, aláöntjük a bort, és kis tűzön pároljuk vele.
  4. Ha a hús megpuhult és a szaft is besűrűsödött, már csak annyi a dolgunk, hogy kevés tejszínt öntünk alá, amivel összeforraljuk, és máris tálalhatunk.
  5. Itt házi tagliatellét és egy kis sült radicchiot adtam mellé.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 389
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes tarja, parmezános-pármai sonkás pénztárca, parmezános-pármai sonkás sertéstarja tejszínes boros szószban

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Tue, 2018-01-30 16:42

Recepted szerint elkészítve nagyon finom lett. Köszönöm. Zsuzsa.

579
sertéstarja 50 dkg
pármai sonka 4 dkg
parmezán sajt 4 dkg
vaj 3 dkg
finomliszt 1 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 2 dl
habtejszín 50 ml