Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Provence-i báránykaraj

Provence-i báránykaraj
Provence-i báránykaraj
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű fogás ínyenceknek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A feldarabolt húst 2 liter zubogó vízben a fűszerekkel 2-3 percig forrázzuk, majd kivesszük, lecsepegtetjük.
  2. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk.
  3. A húst, nagy lángon, mindkét oldalán az olajban megpirítjuk, zúzott fokhagymával meghintjük, és még egy picit sütjük (vigyázva, hogy a fokhagyma csak piruljon, de ne égjen meg).
  4. Többnyire vajban párolt spenótlevelekkel tálalom. Jó étvágyat!
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 456
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gourmand

Mióta szakács: 2015.02.01.
31 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, vacsora
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

báránykaraj gyorsan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

420
báránykaraj 60 dkg
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 3 ek
provence-i fűszerkeverék 2 kávéskanál
1 kávéskanál
fekete bors 10 szem