Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Provence-i húsgolyók

Provence-i húsgolyók
Provence-i húsgolyók
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Unalmas már a szokványos fasírt, így jött az ötlet. 

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Mexikói zöldséges rizzsel nagyon finom volt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük, ízesítésre figyeljünk, mert én elég ízesen főzök. :)
  2. Golyókat formázunk, majd kevés olajon, sűrű forgatás mellett kisütjük a fasírt golyókat.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 321
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Henyanya

Mióta szakács: 2012.01.27.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírt, fasírtgolyó provence-i fűszerkeverékkel, provence-i fűszerkeverékes húsgolyók

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

865
darált sertéshús 0.5 kg
zsemlemorzsa 8 g
provence-i fűszerkeverék 3 kávéskanál
fokhagyma 3 gerezd
mustár 2 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
tojás 2 db
napraforgó olaj 2 dl