Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtészta-ágyon

Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtészta-ágyon
Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtészta-ágyon
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sertéshúshoz kiválóan passzol a csiperkegomba, ezzel a gombás raguval pedig garantált a siker!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kis olajon a kiklopfolt hússzeleteket átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a provence-i fűszerkeveréket, a csíkokra vágott lila hagymát és a dijoni mustárt. Pici vizet adunk hozzá, hogy amíg a hús puhul, nehogy odakapjon.
  2. Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a felezett vagy negyedelt gombákat. Készre pároljuk. Ízlés szerint, aki igényli 2-3 evőkanál főzőtejszínnel krémesítheti.
  3. Az időközben kifőzött zöld tésztával és némi friss zöldséggel, salátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 284
elküldve: 2
receptkönyvben: 150
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás ragu tarjából

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sarai eva
sarai eva Wed, 2017-11-01 22:15

Nagyon szeretem ezeket az ételeket, amiket megosztasz velünk.
Ha finom gombás ételekre vágyunk, csak a Te receptjeidet főzöm.
Csak az oldalra kattintok és már válogathatok is a sok-sok recepted között.
Köszönjük!

gombagasztro
Gombagasztro / gombagasztro Thu, 2017-11-02 09:35

Kedves Éva, nagyon köszönöm!!!!! Nagyon jól esik és örülök, hogy mindig sikerül újdonságot találni! Még egyszer köszönöm szépen, nagyon jó főzőcskézést kívánok!

1017
csiperkegomba 600 g
sertéstarja 1 kg
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
lila hagyma 1 db
dijoni mustár 2 ek
zöld metélttészta 50 dkg
szőlőmagolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint