Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pudingos almakrémleves

Pudingos almakrémleves
Pudingos almakrémleves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron nagyon szeretem a jó krémes leveseket. Kicsit fanyar, kicsit fűszeres. Kicsit kevésbé lett sűrű most, mint szerettem volna, de így is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat meghámozzuk, kivágjuk a magházat, daraboljuk. Lábasba helyezzük, felöntjük annyi vízzel, amennyi jó bőven ellepi.
  2. Hozzáadjuk a fahéjrudat, az őrölt fahéjat, és a szegfűszeget és a citromlevet. Feltesszük főni. Amíg melegszik, kikavarjuk a pudingport a tejjel és édesítőszerrel.
  3. Ha az alma megpuhult, hozzáöntjük a pudingot, és sűrűsödésig főzzük.
  4. Ha kihűlt, botmixerrel krémesítjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 33 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 519
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sajtosroló

Mióta szakács: 2019.04.30.
23 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krémes almaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

212
alma 6 közepes db
víz 3 l
fahéjrúd 2 db
fahéj 1 kávéskanál
szegfűszeg 6 db
folyékony édesítőszer 2 ml
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 2 dl
citromlé 2 ek