Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Puffancs ahogy somirita készíti

Puffancs ahogy somirita készíti
Puffancs ahogy somirita készíti
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem szeretünk soha kidobni semmilyen ételt vagy maradékot, a rántott dolgok készítésénél azonban mindig marad ki liszt és tojás, ezeket felhasználva készül mindig a puffancs, ami mindig kevés.:) Hiszen csak maradékból készül, és mindig nagy sikere van.:))

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük, hogy sűrű galuskatésztaszerűt kapjunk.
  2. Forró olajban aranysárgára sütjük, ha tovább süti valaki és pirul, az nagyon ropogós lesz, puhán finomabb.
  • elkészítettem: 400 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 828
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

somirita

Mióta szakács: 2012.11.14.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
maradék ételből: maradék tejtermékből, maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pufi, rántott puffancs, lepényke panírmaradékból

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1261
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
tejföl 2 ek
napraforgó olaj 1 dl