Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykaburger ananász konyhájából

Pulykaburger ananász konyhájából
Pulykaburger ananász konyhájából
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Újabb szendvicsvariáció. Megint egy gyors ebéd kellett, és kedvet kaptam egy jó kis hamburgerhez, de inkább olyanhoz, amiben pontosan tudom, hogy mi van és nem egy mű, gyorséttermi izé, ami után 1 órával már korog a gyomrom. Így született meg ez a burger.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Bármilyen más zöldséget is belepakolhatunk, ahogy tetszik! :) Én graham kiflivel készítettem, azzal is nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst sóval, borssal fűszerezzük, jól összekeverjük, majd kevés olívaolajon megsütjük mindkét oldalát. Sütés közben formázzuk megfelelő alakúra!
  2. Amíg a hús elkészül, vágjuk félbe a zsemlét, és kenjük meg egyik felét ketchuppal, a másikat mustárral.
  3. Egy paradicsomot szeleteljünk karikákra. Tépjünk néhány salátalevelet.
  4. Jöhet a burger összeállítása: egyik zsömlefél, megmosott salátalevél, húspogácsa, sajt, paradicsomkarikák, salátalevél és a másik zsömlefél.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 190
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ananász

Mióta szakács: 2011.09.10.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hamburger házi húspogácsából, pulykás-zöldséges burger

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

422
zsemle 1 db
darált pulykahús 10 dkg
sajt 2 dkg
salátalevél 2 közepes db
paradicsom 1 kis db
ketchup 1 teáskanál
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek