Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykaburger coleslaw-val

Pulykaburger coleslaw-val
Pulykaburger coleslaw-val
35 perc / előkészület: 30 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Panírozott pulykapárizsi a hamburgerbe?
Miért ne? ;)

hozzávalók / 4 adag

A coleslaw-hoz

A hamburgerhez

Szólj hozzá!

elkészítés

A coleslaw-hoz

  1. A hagymát felaprítjuk, a káposztát és a répát lereszeljük.
  2. Egy nagyobb méretű tálba öntjük a cukrot, a hagymát és az olajat, majd jól elkeverjük.
  3. Jöhet az ecet és a majonéz, elkeverjük, végül a répa, a káposzta és a só, bors.
  4. Összedolgozzuk, és minimum fél órát pihentetjük a hűtőben.

A hamburgerhez

  1. A jégsalátát csíkokra vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk.
  2. A hamburger bucit félbevágjuk, megkenjük az olvasztott vajjal, majd forró serpenyőben picit megpirítjuk.
  3. Összeállítjuk a hamburgert: Alulra egy marék saláta, rá a paradicsomkarika, a rántott pulykapárizsi, még egy marék saláta, végül 1-2 evőkanál coleslaw a tetejére.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 433
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
947 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

párizsis hambi

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1453
fehér hagyma 1 közepes db
káposzta 1 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
cukor 2 ek
napraforgó olaj 1 dl
ecet 2 ek
majonéz 500 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
jégsaláta 1 közepes fej
paradicsom 4 db
hamburger zsemle 4 db
vaj 50 g
párizsi 30 dkg