Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykafalatok zöldfűszeres bundában

Pulykafalatok zöldfűszeres bundában
Pulykafalatok zöldfűszeres bundában
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és finom...

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamell filét 3×3 cm-es kockákra vágjuk, majd besózzuk.
  2. A lisztet, tojást és a tejet, valamint az apróra vágott zöldfűszereket összedolgozzuk. Arra ügyelünk, hogy ragadós legyen a massza.
  3. A pulykafalatokat egy hústűre tűzzük, és egyenként belemártogatjuk a masszába.
  4. Forró olajba helyezzük őket, és kisütjük.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 205
elküldve: 2
receptkönyvben: 138
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

bundás pulykafalatok, zöldfűszeres bundájú falatok, pulykahús falatok zöldfűszeres bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

339
pulykamell 80 dkg
finomliszt 10 dkg
tej 2 dl
tojás 2 db
petrezselyem 1 csokor
snidling 1 csokor
medvehagyma 1 csokor
0 ízlés szerint