Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykahúsos nyers gombasaláta

Pulykahúsos nyers gombasaláta
Pulykahúsos nyers gombasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hová tegyük a maradék sült húst? Hát ebbe a gyors és könnyű salátába, ami két ünnep között remek vacsora! Még több gombarecept itt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagyobb lapos tálra lazán rászórjuk a salátát, a lereszelt nyers céklát, a nyers gombaszeleteket és az apró kockákra vágott hideg pulykahúst.
  2. Sózzuk, borsozzuk, citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk, rászórjuk a pirított fenyőmagot, és végül balzsamecetkrémmel díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 978
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
alkalom: karácsonyi receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

extra gyors saláta, hússaláta gombával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

184
csiperkegomba 500 g
salátakeverék 100 g
cékla 1 kis db
pulykahús 200 g
fenyőmag 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint