Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykamellszeletek parmezánbundában

Pulykamellszeletek parmezánbundában
Pulykamellszeletek parmezánbundában
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet is a Díványon találtam, még régebben. Nem hittem el, hogy ez működik, úgyhogy azonnal el is készítettem. Óriási sikere volt, úgyhogy azóta rendszeres vendég az asztalunkon. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Savanyúsággal, rizzsel isteni. De nyáron salátával is el tudnám képzelni. Vagy akár szendvicsnek... Tényleg, ki kell próbálni, utána jönnek az ötletek maguktól :-) 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsból ujjnyi vastag szeleteket vágunk.
  2. Összekeverjük egy tálban az olajat a fűszerekkel.
  3. Egy másik tálban a parmezánt és a zsemlemorzsát keverjük össze.
  4. A hússzeleteket először az olajba mártjuk, picit lecsöpögtetjük, majd a zsemlemorzsával bundázzuk.
  5. A szeleteket egy tepsibe fektetjük.
  6. Előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük. Nem kell még megfordítani sem.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 599
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

szépróza

Mióta szakács: 2010.08.10.
96 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült parmezános hús, parmezán sajtos pulykamell sütőben sütve, parmezán sajtos pulykamell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

482
pulykamell 50 dkg
napraforgó olaj 1 dl
2 kávéskanál
fekete bors 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
bazsalikom 2 teáskanál
zsemlemorzsa 0.5 bögre
parmezán sajt 0.5 bögre