Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykarostélyos

Pulykarostélyos
Pulykarostélyos
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szeretné, tehet bele csili paprikát, akkor is finom, pikáns lesz.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk, és a só, bors, mustár, 2 ek olaj keverékkel bepácoljuk.
  2. Felforrósítjuk a 4 ek olajat, megpirítjuk rajta az egészben hagyott szalonnát, majd kivesszük, és egyenként a hússzeletek egyik oldalát belemártjuk a lisztbe, majd a forró olajba tesszük. Fehéredésig sütjük mindkét oldalát, majd kiszedjük egy tányérra, és az apróra felvágott hagymát megdinszteljük az olajon.
  3. Majd hozzáadjuk a pirospaprikát, sűrített paradicsomot, a hússzeleteket visszatesszük, és felöntjük alaplével, hogy ellepje.
  4. Fedő alatt készre főzzük 35-40 perc alatt.
  5. Rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 915
elküldve: 2
receptkönyvben: 80
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rostélyos, hagymás pulykarostélyos, hagymás rostélyos pulykahúsból

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

612
pulykamell 50 dkg
mustár 2 ek
napraforgó olaj 2 ek
fekete bors 0 ízlés szerint
2 teáskanál
finomliszt 2 púpozott ek
vöröshagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
sűrített paradicsom 2 ek
füstölt szalonna 5 dkg
alaplé 5 dl
fűszerpaprika 1 ek