Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykás-fodroskel-saláta

Pulykás-fodroskel-saláta
Pulykás-fodroskel-saláta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható, egyszerű saláta. A pulyka és fodros kel párolva.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Salátaöntettel, magokkal, krutonnal, kenyérrel, pirítóssal, rozskenyérrel párosíthatjuk ízlésük szerint.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykát felkockázzuk, serpenyőben az olívaolajon, közepes hőfokon, 15 perc alatt megpároljuk.
  2. A fodros kelt megmossuk, vastag ereit kivágjuk, és feldaraboljuk.
  3. Egy másik kis serpenyőben 2 evőkanál vízzel megpároljuk a fodros kelt fedő alatt. Többször keverjük meg. 5 perc alatt kész.
  4. A salátát falatnyi darabokra vágjuk, két tányérra szórjuk.
  5. A sárgarépát meghámozzuk, és a hámozóval vékony csíkokra szeljük. A salátára helyezzük.
  6. A párolt fodros kelt elrendezzük a két tányéron.
  7. A párolt pulykát igazságosan elosztjuk a salátákon.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 604
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

egyéb elnevezések

pulyka-sárgarépa-saláta, fodros keles saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

255
pulykahús 25 dkg
olívaolaj 2 ek
salátalevél 15 dkg
sárgarépa 2 kis db
fodros kel 15 dkg