Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykás tészta mézes-mustáros szószban

Pulykás tészta mézes-mustáros szószban
Pulykás tészta mézes-mustáros szószban
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Zseniálisan krémes, pofonegyszerű tészta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát bő vízben al dente főzzük, az utolsó pár percben mellédobjuk a zöldborsót.
  2. A hagymát apróra vágjuk, üvegesre pároljuk az olívaolajon, hozzátesszük az apróra kockázott pulykamellet, magas lángon fehéredésig pirítjuk.
  3. Meglocsoljuk egy evőkanál mézzel, ízesítjük mustárral, felöntjük tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, alacsony lángon rotyogtatjuk. A végén beletépkedjük a bazsalikomleveleket.
  4. Ha megfőtt a tészta, leszűrjük a zöldborsóval együtt, összeforgatjuk a tejszínes szósszal, és forrón tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 589
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
58 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pulykás tészta, tejszínes farfalle

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

695
farfalle 350 g
zöldborsó 120 g
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 kis db
pulykamell 400 g
méz 1 ek
dijoni mustár 1 tk
habtejszín 200 ml
bazsalikom 5 levél
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint