Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Puncspudingos-epres süti

Puncspudingos-epres süti
Puncspudingos-epres süti
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még nyáron irtózatosan sok epret szedtünk arra gondolva, hogy télen milyen jól is fog esni! Itt volt az idő ezt elővenni, és elkészíteni belőle ezt az egyszerű sütit! Hát valami isteni volt az az eper íz - dejóóó! :)

hozzávalók / 3 adag

A piskótához

A pudinghoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótához valókat - az eper kivételével - alaposan összekeverjük.
  2. Egy közepes méretű tepsibe öntjük, és ekkor tesszük rá a gyümölcs felét. Közepes hőmérsékleten megsütjük.
  3. Közben a szokásos módon elkészítjük a pudingot.
  4. Miután elkészült a piskótánk, a másik adag epret szépen felsorakoztatjuk a süti tetején, és ráöntjük a pudingot.
  5. Hagyjuk kihűlni és megdermedni.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 836
elküldve: 3
receptkönyvben: 79
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres piskóta, pudingos kocka, puncsos szelet eperrel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

997
tojás 4 db
cukor 13 ek
finomliszt 13 evőkanál
sütőpor 1 csomag
napraforgó olaj 1 dl
tej 1 dl
eper 40 dkg
puncs pudingpor 1 csomag
tej 0.5 l
cukor 6 teáskanál