Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Quinoasaláta aszalt paradicsommal, rukkolával, pekándióval

Quinoasaláta aszalt paradicsommal, rukkolával, pekándióval
Quinoasaláta aszalt paradicsommal, rukkolával, pekándióval
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyed saláta, télre vagy kora tavaszra! Inspiráció Bezzegh Éva nyomán

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A quinoát megmossuk, 10 perc alatt ressre főzzük, félretesszük hűlni.
  2. A mozzarellát lecsöpögtetjük és összetépkedjük, az aszalt paradicsomról leöntjük az olajat és negyedekre vágjuk.
  3. A rukkolát, a paradicsom és a mozzarella darabokat egy tálba tesszük, rátépkedjük a bazsalikomat. A gránátalma magját kifejtjük, és azt is hozzáadjuk, akárcsak a kihűlt quinoát.
  4. A paradicsom olajába belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a balzsamecetet és elkeverjük.
  5. Leöntjük vele a salátát és rászórjuk a durvára vágott pekándiót.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 994
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
537 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

quinoa-rukkola saláta aszalt paradicsommal és mozzarellával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

687
quinoa 25 dkg
mozzarella 25 dkg
szárított paradicsom 80 g
fokhagyma 2 gerezd
balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rukkola 50 g
bazsalikom 1 csokor
gránátalma 1 db
pekándió 10 dkg