Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rácsos virsli

Rácsos virsli
Rácsos virsli
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors hétköznapi vacsorának indítottam, és egy nagyon gusztusos villás étel jött ki. 5 virslit tettem bele, ebből csak egy maradt nekem a párom mindet felfalta, és közben csillogott a szeme. Mivel a hájas tésztát nem könnyű elkészíteni én szeretek kész fagyasztottat venni.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ketchuppal fogyasztható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fagyasztott leveles tésztát felengedjük, és kinyújtjuk 3 mm-es vékonyságúra.
  2. Hosszanti csíkokat vágunk bele 2 cm-ként, ebbe bújtatjuk bele a virsliket úgy, hogy felváltva kihagyunk egy-egy csíkot, mint gyerekkorunkban a fűzögetős papírnál .A következő virslinél a másik csíkot hagyjuk ki.
  3. A tészta tetejét tojással kenőtollal megkenjük.
  4. Kivajazott, kilisztezett tepsiben megsütjük.
  • sütési hőfok: 250°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 27 491
elküldve: 1
receptkönyvben: 334
elkészítve: 7/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Stella

Mióta szakács: 2010.03.20.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, újév, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Leveles tésztában sütött virsli, Lábtörlő, Leveles tésztába bújtatott virsli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

683
leveles tészta 1 csomag
virsli 30 dkg
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
tojás 1 db