Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Raguleves a kert javából

Raguleves a kert javából
Raguleves a kert javából
95 perc / előkészület: 15 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, tartalmas, laktató leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a kockára vágott húst.
  2. Felengedjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, a fűszereket hozzáadjuk.
  3. Rövid ideig főzzük, majd beletesszük a felkarikázott répákat és a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot.
  4. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát.
  5. A tejfölt kikeverjük a liszttel és a mustárral, és amikor elkészült a leves, besűrűsítjük vele.
  6. Főtt tojáskarikákkal tálaltam.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 643
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1119 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
diéta: tojásmentes
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertésragu leves, mustáros raguleves, tejfölös raguleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

567
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
sertéshús 50 dkg
víz 2 l
0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
paprika 2 közepes db
paradicsom 1 közepes db
burgonya 80 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
mustár 2 teáskanál