Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott csirkemell Kisskrisztától

Rakott csirkemell Kisskrisztától
Rakott csirkemell Kisskrisztától
70 perc / előkészület: 15 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alacsony ch tartalma miatt önmagában vagy salátával tökéletes diétázóknak. :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet nagyon vékony szeletekre vágjuk (esetleg klopfoljuk). A sajtot lereszeljük.
  2. A következő módon rétegezzük: a tepsi aljára füstölt szalonna, rá sonka szeletek, csirkemell, só, bors, sajt. Aztán újra sonka, csirkemell, stb , amíg el nem fogynak. A tetejére sajt kerül. Nem kell alá vizet önteni!
  3. Alufóliával lefedjük, és kb 40 percig sütjük, majd fólia nélkül még 15 percig. Melegen is szépen lehet szeletelni, de hidegen is finom.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 724
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisskriszta

Mióta szakács: 2015.03.05.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

réteges csirke, sajtos sonkás csirkemell, tepsis csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

787
csirkemell filé 70 dkg
gépsonka 30 dkg
trappista sajt 40 dkg
füstölt szalonna 8 dkg
fehér bors 3 csipet
0 ízlés szerint