Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott sonkás kifli szuflétálban

Rakott sonkás kifli szuflétálban
Rakott sonkás kifli szuflétálban
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Cukroskata adta az ötletet, hogy mire is lehet használni a szufléformákat, íme az én első próbálkozásom.
Azért nem írtam pontos mennyiségeket, mert a szufléformák méretétől és az egyéni ízléstől függ, a lényeg a rétegezés és a sütés.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Karikákra vágjuk a kifliket.
  2. Apró darabokra vágjuk a sonkát és a sajt felét.
  3. A szufléformák alját kikenjük tejföllel, majd egy rétegben beletesszük a kiflikarikákat és a tetejüket vékonyan megkenjük mustárral.
  4. Rászórjuk a sonka- és a sajtdarabokat, majd csepegtetünk rá egy kevés tejfölt. Ugyanígy készítünk egy újabb réteget. 
  5. A tetejét reszelt sajttal bőségesen megszórjuk.
  6. 180 fokos sütőben (légkeverésesen) sütjük 7-8 percig, majd átállítjuk a sütőt felső sütésre, hogy a sajt klasszul rápiruljon.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 097
elküldve: 1
receptkönyvben: 239
elkészítve: 7/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagygombócos

Mióta szakács: 2008.04.23.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
kategória: felfújtak
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sonkás kiflifelfújt, rakott kifli, sonkás rakott kifli

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2008-06-11 11:49

Köszönöm, Tőled loptam az ötletet:)

310
kifli 4 db
sonka 10 dkg
sajt 10 dkg
tejföl 10 dkg
dijoni mustár 4 teáskanál