Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott tönkölytészta

Rakott tönkölytészta
Rakott tönkölytészta
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A herbáriák rendszeres látogatója vagyok. Ott bukkantam erre a guszti, de egészséges tésztára. Ez lett belőle. Mindenki imádta... meg nem mondták, hogy egészséges tésztából van! :-D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük. (Kóstoljuk, mert a tönkölytészta kicsit tovább fő.)
  2. A hagymát apróra vágjuk, pörkölt alapot készítünk a darált húsból. Teljesen ne főzzük el a levét, maradjon szaftos.
  3. A kifőtt tésztát összekeverjük a pörkölttel, egy tepsiben lerakjuk.
  4. A tejfölt kikeverjük, a tésztára simítjuk, és forró sütőben összepirítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 753
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Egészségesanyuci

Mióta szakács: 2012.01.05.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

darált húsos tészta, tönkölytészta darált hússal lerakva, húsos tönkölytészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

917
kagylótészta 50 dkg
darált sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
tejföl 450 g
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint