Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott camembert áfonyalekvárral

Rántott camembert áfonyalekvárral
Rántott camembert áfonyalekvárral
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Öreg klasszikus. Legalább 20 éve annak, hogy először ettem. Azóta is imádom. Bár egyszerű elkészíteni, mégis ritkán csinálok ilyesmit, hogy miért, magam sem tudom. A forró sajt, az ízes lekvár vagy dzsem nagyszerű párosa... Mint Mulder és Scully...

Próbáljuk ki a receptet, ami igazából nem is recept, hiszen ehhez nem kell tudomány, csak minőségi, kiváló alapanyag!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ez az étel akkor a legfinomabb, ha párunkkal kettesben fogyaszthatjuk el. És bármilyen furcsa is, a Kékfrankos vagy a Cabernet illik hozzá!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A camembert sajtot hosszában kettévágjuk.
  2. Mindegyik felet a klasszikus módon panírozzuk be, de a liszt-tojás fázist ismételjük meg, csak utána forgassuk zsemlemorzsába.
  3. Forró olajban (de inkább zsírban) süssük aranybarnára. Tálaljuk az áfonyalekvárral vagy dzsemmel, ropogós sült burgonyával.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 527
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Atya

Mióta szakács: 2015.02.10.
38 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott sajt, panírozott camembert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

959
camembert sajt 250 g
zsemlemorzsa 1 bögre
tojás 2 db
finomliszt 1 bögre
áfonyadzsem 4 teáskanál