Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott göngyölt tarja füstölt hússal

Rántott göngyölt tarja füstölt hússal
Rántott göngyölt tarja füstölt hússal
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a füstölt hússal készült ételeket. Ha van hozzá házi hordós káposzta, akkor egy finom, vitaminban gazdag savanyúságot fogyaszthatunk. Még húsvétra is eltudom képzelni ezt az ételt. Ha valaki többet szeretne belőle készíteni, akkor több szelet tarja, és füstölt hús kell hozzá.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A panírhoz

A tojásos lepénykékhez

ajánlat

A Mátrai Borvidék kiváló szőlőtermesztési adottságainak köszönheti a Mátrai Kékfrankos bor rubinpiros színét, fajtajelleges illatát. Ízében piros gyümölcsökre emlékeztető könnyed savasság, bársonyos zamatok uralkodnak. Frissensültekhez kiváló választás!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szeletelt tarját kiklopfoljuk. Gyengén sózzuk, borsozzuk.
  2. Mindegyik szeletre egy vékony füstölt hús szeletet fektetünk. Feltekerjük, és fogvájóval rögzítjük.
  3. Bepanírozzuk, lisztben, tojásban, végül zsemlemorzsában megforgatjuk..
  4. Mérsékelt tűzön, olajban kisütjük. A fogvájót eltávolítjuk.
  5. Tojásos lepénykével és hordós káposztával kínáljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 187
elküldve: 2
receptkönyvben: 114
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
718 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött tarja, füstölt hússal göngyölt tarja, rántott hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2226
sertéstarja 80 dkg
sertéscomb 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 20 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 25 dkg
napraforgó olaj 5 dl
tojás 2 db
étkezési keményítő 1 evőkanál
finomliszt 2 csapott ek
tej 1 dl
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl