Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott hal tejszínes-kapros zöldségkörettel

Rántott hal tejszínes-kapros zöldségkörettel
Rántott hal tejszínes-kapros zöldségkörettel
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon-nagyon szeretem a halas fogásokat, nemrég ezt készítettem el. Nagyon finom, a kaportól pedig különlegessé válik.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

A mártásba tehetünk még apróra vágott csemegeuborkát is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halakat besózzuk, később lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban kisütjük.
  2. A zöldségkeveréket megfőzzük.
  3. Miután megfőtt, leöntjük róla a vizet, és hozzáadjuk a vajat/margarint, a fokhagymát, a tejszínt/zabtejszínt, a citromlevet, végül a szerecsendiót és a kaprot . Sózzuk és borsozzuk a legvégén.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 495
elküldve: 0
receptkönyvben: 82
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott tengeri hal tejszínes zöldségmártással, zöldséges hal rántva

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

erika molnárné
erika molnárné Thu, 2013-01-10 12:16

Szerbusz! Örömmel olvastam a receptet, valami hasonlós gondolkodtam. Hal is legyen, zöldség is. Most párolom vajon a zöldséget, isteni illata van a fokhagymától és a szerecsendiótól. Köszönöm!

1413
hal 25 dkg
mexikói keverék 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
vaj 1 ek
zabtejszín 2 ek
citromlé 1 teáskanál
szerecsendió 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint
teljes kiőrlésű liszt 2 púpozott ek
tojás 1 db
zsemlemorzsa 2 ek
napraforgó olaj 1 dl