Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott hekk

Rántott hekk
Rántott hekk
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régen ettünk halat, így most ez került sorra. Fiam jól belakott belőle, tehát csak jó lehet.

hozzávalók / 3 adag

A halhoz

A panírozáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, rácsavarjuk a citrom levét, így állni hagyjuk 20-30 percet a hűtőben.
  2. A kenyeret és a diót késes aprítóban megdaráljuk nem finomra.
  3. A tojást felverjük a tejföllel és egy csipet sóval. A halat lisztbe, tejfölös tojásba, diós morzsába mártjuk, majd forró olajban kisütjük.
  4. Konyhai törlőre szedve leitatjuk az olajat. Salátával vagy más tetszőleges körettel fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 53 218
elküldve: 1
receptkönyvben: 143
elkészítve: 7/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundázott hekk, sült hekk diós bundában, zsemlemorzsás panírban kirántott hekk

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1101
heck 0.5 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 fél citromból nyert
napraforgó olaj 3 dl
finomliszt 5 dkg
kenyér 1 szelet
dió 1 marék
tojás 1 db
1 csipet
tejföl 1 ek