Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával
Rántott hús és máj madársalátával
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

hozzávalók / 2 adag

A húshoz és májhoz

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst egy kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a májjal együtt bepanírozzuk, és forró olajban megsütjük.
  2. A madársalátát sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá ecetet és olívaolajat.
  3. Egy-egy szelet húst és májat a madársalátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 016
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott sertéskaraj és sertésmáj madársalátával, rántott sertésmáj és sertéskaraj madársalátával, rántott hús és sertésmáj madársalátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

938
sertés rövidkaraj 25 dkg
sertésmáj 25 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
tojás 1 db
finomliszt 2 evőkanál
zsemlemorzsa 2 ek
napraforgó olaj 1 dl
madársaláta 20 dkg
ecet 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint