Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott hús sajtos panírban

Rántott hús sajtos panírban
Rántott hús sajtos panírban
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom variáció rántott húsra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokat sózzuk, borsozzuk. A prézlibe belekeverjük a sajtot, a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, hogy lágyabb legyen, önthetünk bele egy kevés tejet (nem muszáj).
  2. Ugyanúgy készítjük el, mint a sima rántott húsokat (hármas panír: liszt, tojás, prézli). Bő olajban vagy zsírban aranybarnára sütjük.
  3. Lecsepegtetjük, és tálalhatjuk. Köret ízlés szerint.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 20
össznézettség: 42 295
elküldve: 1
receptkönyvben: 253
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos panírozott hús

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sütipofa
sütipofa Thu, 2012-03-08 15:51

Szia Maria!

Milyen sajtot teszel bele? Parmezánt vagy esetleg vmi lágyabbat (ízlés szerint)?
köszi: Viki

ejiku
Maria. / ejiku Thu, 2012-03-08 20:16

Szia sütipofa!
Én edamot használtam (mert ez volt otthon),de ízlés szerint bármient tegyélbele (amiet te szeretsz).Maria

Bató Edit
Bató Edit Fri, 2010-08-13 10:18

Szia Maria!
Mindig a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Szerintem ez a férjem kedvence lesz. Köszi, Edit.

952
csirkecomb 4 db
zsemlemorzsa 15 dkg
finomliszt 2 evőkanál
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl