Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott tarja medvehagymás lepcsánkával

Rántott tarja medvehagymás lepcsánkával
Rántott tarja medvehagymás lepcsánkával
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A panírozásból maradt tojást nem akartam kiönteni, és ez lett belőle. Házi kovászos uborkával tálaltam, de bármilyen savanyúság megteszi.

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokat lesózzuk.
  2. A krumplikat lereszeljük a reszelő nagy lyukú oldalán.
  3. Bepanírozzuk a húsokat, és fedő alatt mindkét oldalán megsütjük.
  4. A maradék tojásokhoz adjuk a felaprított medvehagymát, lereszelt krumplit, annyi lisztet, amennyit felvesz, hogy sűrűbb legyen a nokedli tésztánál, megsózzuk.
  5. Nem túl forró olajba kanalazzuk evőkanállal, pirosra sütjük mindkét oldalán (nekem 8 db lett).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 092
elküldve: 3
receptkönyvben: 28
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

gizusmama

Mióta szakács: 2012.02.19.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott tarja medvehagymás lapcsenykával és házi kovászos uborkával, rántott sertéstarja medvehagymás tócsnival, rántott hús tócsnival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1020
sertéstarja 60 dkg
tojás 4 db
burgonya 2 db
medvehagyma 0.5 csokor
0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg