Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott tengeri hal krumplipürével

Rántott tengeri hal krumplipürével
Rántott tengeri hal krumplipürével
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mélyfagyasztott hal csomagolásából nem derült ki, hogy milyen hal van benne. Ízre elég semleges volt.

hozzávalók / 4 adag

Hal

Panír

Krumpli

Tálalás

Szólj hozzá!

elkészítés

Hal

  1. A halat kiolvasztás után sózzuk, borsozzuk, facsarunk rá citromot. Betesszük a hűtőbe.
  2. A halszeleteket bepanírozzuk, olajban megsütjük.

Krumpli

  1. A krumplit megpucoljuk, feltesszük főni.
  2. Ha megfőtt, kevés vajjal és az aprított hagymával összetörjük.

Tálalás

  1. Tálaláskor rakunk a tányérra halszeleteket, egy kupac krumplipürét, teszünk rá petrezselyemlevelet, nyomunk mellé majonézt, s halmozunk a tányérra csalamádét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 406
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Tengeri hal bundában, rántott hal krumplival, bundás hal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

414
hal 50 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 6 csipet
citromlé 0.5 citromból nyert
napraforgó olaj 1 dl
finomliszt 1 púpozott ek
tojás 1 db
zsemlemorzsa 2 ek
burgonya 25 dkg
vöröshagyma 1 db
vaj 1 ek
majonéz 2 ek
petrezselyem 1 szál