Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott tofu

Rántott tofu
Rántott tofu
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a tofut, és szeretem kipróbálni több "köntösben" :-)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tofut felvágjuk kb. 1 cm-es szeletekre, majd "bepácoljuk" sóval és szójaszósszal. Vigyázzunk, ha a szójaszósz sós nagyon, akkor nem kell pluszban só.
  2. Hagyjuk állni egy kicsit.
  3. Három tálat előveszünk. Az elsőbe zabkorpát vagy zabpehelylisztet szórunk, a másodikban felverünk egy vagy két tojást sóval, és a harmadikba öntjük a zabpelyhet.
  4. Bepanírozzuk a tofuszeleteket szépen sorjában, és kisütjük olívaolajban. Sütés közben egy fakanállal nyomjuk le a tofukat, mert akkor jobban átsülnek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 809
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

PeZsuRi

Mióta szakács: 2014.06.24.
136 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

bundázott tofu, tofu rántva, tofu bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

241
tofu 300 g
0 ízlés szerint
szójaszósz 2 teáskanál
zabkorpa 50 g
tojás 1 db
zabpehely 50 g
olívaolaj 2 ek