Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott trappista kukoricasalátával és steak burgonyával

Rántott trappista kukoricasalátával és steak burgonyával
Rántott trappista kukoricasalátával és steak burgonyával
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen elkészíthető, mégis különleges ebédet varázsolhatunk az asztalra.

hozzávalók / 4 adag

Rántott sajt

Kukoricasaláta

Steak burgonya

Sütőzsiradék

Rántott sajt
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A trappista sajtokat forró olajban kisütjük.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk. Egy tálba halmozzuk a konzerv kukoricát, vöröshagymát, tejfölt, majonézt, mustárt. Meghintjük sóval, borssal ízlés szerint, porcukorral, citromlével ízesítjük.
  3. A burgonyát nagyobb hasábokra szeleteljük, meghintjük a fűszerkeverékkel, de saját készítésű keveréket is készíthetünk. Sütőpapíron, egy kis olajjal meglocsolva ropogósra sütjük a sütőben.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 745
elküldve: 0
receptkönyvben: 104
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott trappista

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1172
rántott sajt 450 g
csemegekukorica 340 g
tejföl 175 g
majonéz 3 ek
mustár 2 ek
vöröshagyma 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
porcukor 1 teáskanál
citromlé 0.5 citromból nyert
burgonya 6 db
napraforgó olaj 3 ek
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint