Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rebarbarás almakrém

Rebarbarás almakrém
Rebarbarás almakrém
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Cukormentes frissítő desszert vagy csámcsogni való. A nyári hőségben ideális. Magas rosttartalmú.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyon finom natúran, de ha máshogy nem megy, kicsi cukorral vagy édesítőszerrel is jó hatású az élelmi rost- és vitamintartalma miatt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat meghámozzuk, és a vízzel alacsony lángon elkezdjük főzni.
  2. A citromlevet rálocsoljuk, hogy ne barnuljon meg.
  3. A rebarbara végeit levágjuk, ha vastagabb a héja, azt lehúzzuk. Feldaraboljuk, és az almához adjuk.
  4. Ha puhára főtt és pépes, levesszük a tűzről, és belekeverjük az áfonyát. Azzal főzni már nem kell.
  5. Tálkákba vagy dobozokba töltve, letakarva a hűtőben tárolhatjuk 4 napig.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 647
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Hamis joghurt, laktózmentes joghurt, rebarbara pép, alma pép

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

134
alma 675 g
rebarbara 800 g
áfonya 150 g
víz 1 ek
citromlé 1 citromból nyert