Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répa-karalábé-lilahagyma-csirkecomb egybesütve

Répa-karalábé-lilahagyma-csirkecomb egybesütve
Répa-karalábé-lilahagyma-csirkecomb egybesütve
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Frissen szerzett bonyhádi zománcos pecsenyesütő első használata. Az elkészült étel csak improvizáció a szokásos "mi van itthon?" stílusban.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát és a karalábét hámozás után szeljük fel 3-4 cm-es darabokra, a lilahagymát vágjuk nyolcba, a fokhagymákat pucoljuk meg. Ezután a zöldségeket helyezzük a sütőedénybe, és sózzuk meg!
  2. A húst sózzuk meg, és helyezzük a zöldségekre.
  3. Keverjük össze az olajban a fűszereket, majd öntsük a zöldségekre, és keverjük össze úgy, hogy mind a húst, mind a zöldségeket befedje a fűszeres olaj.
  4. A pecsenyesütő tetejét ráhelyezve 180 fokon süssük kb. másfél-két órát - sütőtől függően.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 581
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

kukoricaderce

Mióta szakács: 2010.09.25.
10 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

zöldséges csirke, csirkecomb és csirkemell zöldségekkel sütve, pecsenyesütőben sült zöldséges csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

581
csirkecomb 2 db
csirkemell filé 2 db
sárgarépa 5 közepes db
karalábé 2 közepes db
lila hagyma 3 közepes db
fokhagyma 2 közepes fej
olívaolaj 1 dl
kakukkfű 1 tk
borsikafű 1 kk
római kömény 1 kávéskanál
rozmaring 1 csipet
füstölt pirospaprika 1 kk
fahéj 1 csipet
0 ízlés szerint