Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répafasírt Zsuffa konyhájából

Répafasírt Zsuffa konyhájából
Répafasírt Zsuffa konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A TV Paprikán láttam egyszer Nigel Slater műsorát, és ebben szerepelt ez a recept is. Ő tett még bele tejszínt is, én azt kihagytam. Így is nagyon finom!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nagyon finom valamilyen mártogatóssal, én tartármártást csináltam hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát nagy lyukú, a sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Az összes hozzávalót összekeverjük.
  3. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal.
  4. Kis pogácsákat formázunk belőlük, és forró olajon kisütjük őket.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 723
elküldve: 3
receptkönyvben: 183
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuffa

Mióta szakács: 2011.12.12.
17 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
fogás: köret

egyéb elnevezések

zöldségfasírt, répás lepényke, sajtos répalepény

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ancsagirl95
ancsagirl95 / ancsagirl95 Tue, 2013-09-03 15:57

Nagyon-nagyon finom lett! :)
Anyukám - aki a zab-zöldség-egészséges életmód-mániámtól már "idegbajt" kap - szerint is isteni. Ezt mondta: "azt hiszem, fel csapok nyúlnak"! :D
Bár a hozzávalókon kicsit módosítottam: koriander helyett egy kávéskanál majorannát morzsoltam bele, sóból-borsból 1-1 kk-t raktam. Valamint zsemlemorzsába forgattam sütés előtt a pogikat.
Köszi szépen a receptet! :)

987
sárgarépa 2 közepes db
trappista sajt 5 dkg
tojás 1 db
finomliszt 3 evőkanál
koriander 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl