Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répás céklasaláta pirított tökmaggal

Répás céklasaláta pirított tökmaggal
Répás céklasaláta pirított tökmaggal
22 perc / előkészület: 20 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nehezebb főfogásokat is lehet kicsit szelídebbé, könnyebbé tenni egészségesebb, kalóriaszegény salátákkal. Ez egy elronthatatlan recept, én nagyon szeretem.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát és a répát meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn egy nagy tálba lereszeljük.
  2. A tökmagot megpirítjuk serpenyőben, és hagyjuk kihűlni.
  3. Belekeverjük a céklás, répás reszelékbe a tökmagot, és a többi hozzávalót.
  4. Azonnal is fogyaszthatjuk, de a hűtőben összeérve még finomabb lesz.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 786
elküldve: 2
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mesél a konyha

Mióta szakács: 2019.06.03.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

céklás répasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

DeákAndrea
Lizinka / DeákAndrea Sun, 2019-09-15 14:36

Szia!
A mai ebédhez a Te recepted alapján készítettem a nyers céklasalátát. Nagyon finom lett. A pirított tökmag feldobta az ízét. Mivel rengeteg nyers, sült, főtt céklát eszünk különböző formában különböző gyümölccsel, zöldséggel variálva, ezért ezt a receptet felvettem a kedvenceink közé!! Köszönöm, a receptet!
Andi

218
cékla 3 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
tökmag 3 ek
méz 1 ek
balzsamecet 2 teáskanál
olívaolaj 2 ek
3 csipet
bors 0 ízlés szerint